DE MENUKAART

DE MENUKAART

Pierre stelt elke week een nieuw menu samen die het woord geeft aan lokale en verse producten en op die manier een variatie aan gerechten weergeeft. De gerechten zijn een weerspiegeling van de chefs authenticiteit en creativiteit.

De pure smaken halen herinneringen op vanuit de kindertijd, ontmoetingen, reizen, allemaal gecreëerd door de chef met het grootste respect voor de cultuur en herkomst van het product.

Download de wijnkaart hier

DE MENUKAART by Pierre Balthazar

Voorgerechten

Rundvlees tartaar
 Zwarte truffel / Chantilly met geroosterde noten
23 €

Gemarineerde en gerookte makreel filets
 Witte kaas / Komkommer / Jonge Ui / Radijs
19 €

Slakken van “Warnant”
Morieljes / Gerookt spek / Dragon / Lace
20 €


Hoofdgerechten

Koninklijk Kabeljauw
Linzen mousse van “Puy” / Varkensvleesschil geblazen / Girolles
27 €

Kalfsfondant
Witlof crème met koffie / Chips van aardappeen / Pittige saus
30 €

Duif gebakken in “Green Egg”
Tempura van maïs / Klein maïs verbrand / Passievrucht
28 €


Desserts

Verfijnde Belgische kazen
van Pascal Fauville
14 €

Zandkoekje van Chocolade
Crème Bananen – Passievrucht  / Knapperig koekje van chocolade
12 €

Coconut Crème-Brulée
Citronella- Gember / Krokante chocolate koekje
12 €

Pierre’s lunch

The Restaurant biedt een lunch formule voor 35 €. Hierin zitten een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert inbegrepen alsook 2 uur gratis parking.

4-gangenmenu

Vier gerechten naar keuze
55 € zonder wijnen
79 € met wijnarrangement

5-gangenmenu

Vijf gerechten naar keuze
65 € zonder wijnen
95 € met wijnarrangement

Alle prijzen zijn in €, inclusief servicekosten en BTW.
The Restaurant biedt toegang tot de  ondergrondse parking van The Hotel. De eerste twee uren in de parking van The Hotel worden gratis aangeboden aan bezoekers van The Restaurant.

Download hier de allergenen informatie

The Restaurant © 2015 - Waterloolaan 38, 1000 Brussel - Tel: +32 2 504 13 33 - Openingstijden - Parking in The Hotel