DE MENUKAART

DE MENUKAART

Pierre stelt elke week een nieuw menu samen die het woord geeft aan lokale en verse producten en op die manier een variatie aan gerechten weergeeft. De gerechten zijn een weerspiegeling van de chefs authenticiteit en creativiteit.

De pure smaken halen herinneringen op vanuit de kindertijd, ontmoetingen, reizen, allemaal gecreëerd door de chef met het grootste respect voor de cultuur en herkomst van het product alsook voor ieders overtuiging. Hij biedt dan ook vegetarische gerechten aan..

Download de wijnkaart hier

DE MENUKAART by Pierre Balthazar

Voorgerechten

Perfect gebakken kalfstartaar
Beaufort / Walnoten in soja karamel
22 €

Kreeft
Burrata / Bruine enoki met soja / Geroosterde hazelnoten van Piémont
23 €

Gemarineerde half-gebakken tonijn
Bio quinoa / Salmorejo
21 €

Ei op 63°
Witte asperge / Koffieolie / Croutons
18 €


Hoofdgerechten

Rode poon
Kleine inktvis / Risotto met inktvis / Groene asperge
28 €

Risotto
Maïs tempura / Parmezaan / Groene erwten
22 €

Rundvleesfilet
Mousseron / Peterselie / Knoflook / Ui / Geitenkaas
33 €

Parelhoenborst
Passie vrucht saus / Spinazie / Raap / Biet / Wortel
27 €


Desserts

Verfijnde Belgische kazen
van Pascal Fauville
14 €

Panna cotta
 Gember / Citrusvruchten met thee / Grapefruit mousse
12 €

Bavarois met exotische vruchten
Chocolade biscuit / Abrikozencompote met kruiden / Peper
12 €

Pierre’s lunch

The Restaurant biedt een lunch formule voor 35 €. Hierin zitten een voorgerecht, hoofdgerecht en dessert inbegrepen alsook 2 uur gratis parking.

4-gangenmenu

Vier gerechten naar keuze
55 € zonder wijnen
79 € met wijnarrangement

5-gangenmenu

Vijf gerechten naar keuze
65 € zonder wijnen
95 € met wijnarrangement

Alle prijzen zijn in €, inclusief servicekosten en BTW.
The Restaurant biedt toegang tot de  ondergrondse parking van The Hotel. De eerste twee uren in de parking van The Hotel worden gratis aangeboden aan bezoekers van The Restaurant.

Download hier de allergenen informatie

GUIDE MICHELIN

fourchettes Michelin fourchettes Michelin fourchettes Michelin

GAULT & MILLAU

14/20 Toque Gault et Millau
Brussels Exclusive Labels
The Restaurant © 2015 - Waterloolaan 38, 1000 Brussel - Tel: +32 2 504 13 33 - Openingstijden - Parking in The Hotel