DE MENUKAART

DE MENUKAART

Pierre stelt elke week een nieuw menu samen die het woord geeft aan lokale en verse producten en op die manier een variatie aan gerechten weergeeft. De gerechten zijn een weerspiegeling van de chefs authenticiteit en creativiteit.

De pure smaken halen herinneringen op vanuit de kindertijd, ontmoetingen, reizen, allemaal gecreëerd door de chef met het grootste respect voor de cultuur en herkomst van het product alsook voor ieders overtuiging. Hij biedt dan ook vegetarische gerechten aan..

Download de wijnkaart hier

DE MENUKAART by Pierre Balthazar

Menu van 24 tot 30 mei 2018

Voorgerechten

Mousse van erwten
Geraspte geitenkaas / Madeleine van zwarte olijven/ Rauwe ham in paneermeel / Groene olie
19€

Gerookte paling « in groen »
Groene asperges / Gefrituurd kwartelei gevuld met Belgische kaviaar
23€

Gemarineerde tonijn half gebakken
Bio quinoa met tomaat en citroen / Bottarga / Salmorejõ
22€

Ravioli van aubergine
Tomaat / Espuma van mozzarella / Basilicum
21€


Hoofdgerechten

Kreeft
Jus van tomaat-citroenkruid / Samosa van groenten
31€

Kalfsfillet
Gebakken ganzenlever / Reductie van wortel-sinaasappel
35€

Suprême van parelhoen
Broodkorst / Groene groenten / Gerookte aardappel
29€

Portobello
Ei op 64° / Erwten / Pecorino
22€


Desserts

Verfijnde Belgische kazen
van Pascal Fauville
14€

Pavlova
Rode bieten / Crème van aardbei-vanille
12€

Bavarois van citroen-dragon
Meringue stokje / Ananas-limoen coulis
12€

Pierre’s lunch

The Restaurant biedt een lunch formule.

1 gerecht 23€

2 gerechten 29€

3gerechten 35€

wijn en water forfait  18€

GRATIS PARKING inbegrepen

4-gangenmenu

Vier gerechten naar keuze
59 € zonder wijnen
87 € met wijnarrangement

5-gangenmenu

Vijf gerechten naar keuze
69 € zonder wijnen
105 € met wijnarrangement

Alle prijzen zijn in €, inclusief servicekosten en BTW.
The Restaurant biedt toegang tot de  ondergrondse parking van The Hotel. De parking van The Hotel wordt gratis aangeboden aan bezoekers van The Restaurant.

Download hier de allergenen informatie

GUIDE MICHELIN

fourchettes Michelin fourchettes Michelin fourchettes Michelin

GAULT & MILLAU

14/20 Toque Gault et Millau
Brussels Exclusive Labels
The Restaurant © 2015 - Waterloolaan 38, 1000 Brussel - Tel: +32 2 504 13 33 - Openingstijden - Parking in The Hotel