The Lounge

The Lounge

Soms heeft u gewoon behoefte aan een plek om te ontspannen en om u thuis voelen.

In The Lounge, bent u welkom om te genieten van een gratis Wi-Fi, een tijdschrift uit de selectie van internationale publicaties te lezen of te genieten van een lichte snack.

Het is de perfecte plek om een ​​kleine time-out te nemen, of om af te spreken met vrienden of collega’s.

IN HET SPOTLICHT

De internationaal gerenommeerde illustratrice Lovisa Burfitt heeft voor het ‘thee of koffie moment’ in The Hotel een uniek porseleinen theeservies van Villeroy & Boch geillustreerd. De Zweedse kunstenares maakte illustraties voor o.a Guerlain, Selfridges en Liberty Department Store Londen en voor magazines zoals Vogue en ELLE.

Voor The Hotel bedacht Lovisa Burfitt de ‘Tea Time with Lovisa’ collectie, een Villeroy & Boch servies geïllustreerd met details van het mysterieuze leven van een fashionista.

“Hartvormige sleutels, hoge hakken, open sandaaltjes, patisseriedozen en parelkettingen brengen Holly Golightly geest in Breakfast at Tiffany’s tot leven. En wie is de elegante heer met zijn hoed en zwarte stropdas die in zo’n onbekommerde en onweerstaanbare manier voorbijkomt?” In Lovisa’s gedachten is The Hotel omgetoverd tot een wonderland, waar de hartenkoningin en -koning zich voorbereiden voor een speciale gelegenheid.

TEA TIME WITH LOVISA

Tea Time with Lovisa biedt een selectie van fijne gebakjes in een exclusieve theeset. De gebakjes zijn vers gemaakt en bewust niet te groot, zodat u er meer dan één kunt proberen!

PRAKTISCHE INFORMATIE

Tea-Time with Lovisa is elke dag beschikbaar in de Lobby Lounge van 11:00 tot 18:00
Tel: +32 2 504 13 33
We’d like to invite you to dress smart casual

GUIDE MICHELIN

fourchettes Michelin fourchettes Michelin fourchettes Michelin

GAULT & MILLAU

13/20 Toque Gault et Millau
Brussels Exclusive Labels
The Restaurant © 2015 - Waterloolaan 38, 1000 Brussel - Tel: +32 2 504 13 33 - Openingstijden - Parking in The Hotel