The Bar

The Bar

De bar van The Restaurant is waar je altijd de bekwame barman Pierre en zijn team vindt die een nieuwe cocktail op basis van uw voorkeuren kunnen voorstellen, en die u graag spreken over de verschillende gins. Of u nu geniet van de bespreking van de ingrediënten voor de perfecte gin & tonic, of gewoon ernaar uitkijkt om ervan te genieten, de gezellige bar is waar je wilt zijn.

De bar is ook geschikt voor dames die liever een glas champagne drinken en ontspannen na een drukke dag, of om er de perfecte aperitief te delen met vrienden. Een kleine selectie van geraffineerde gerechten zijn bovendien beschikbaar, waardoor het een ideale eerste stop bij aankomst in de stad, of de laatste stop van de dag van vertrek is.

In the spotlight

Neem eens een kijkje, want The Restaurant houdt ervan om u te inspireren waar u ook gaat. Acht showcase kubussen omringen het zitgedeelte van de bar en bieden een platform aan lokale en internationale creatieve talenten. Of het nu om kunst of mode gaat, de kunstenaars zullen altijd de esthetische sensibiliteit van The Restaurant delen.

Voor deze showcase stelt Carine Gilson, het Belgisch luxe lingeriemerk, de nieuwe collectie tentoon in The Hotel. Brussel.

The Menu at The Bar

Bar food is nog nooit zo ‘in’ geweest en The Restaurant houdt ervan om zijn eigen interpretatie te geven aan aantal van de klassiekers. Kies tussen een verscheidenheid aan smakelijke klassiekers en verfijnde creaties die samengaan met uw drankje.

Praktische informatie

Zondag – donderdag 11:00 – 01:00
Vrijdag – zaterdag 11:00 – 02:00
Tel: +32 2 504 13 33
We nodigen u uit om zich smart casual te kleden.

GUIDE MICHELIN

fourchettes Michelin fourchettes Michelin fourchettes Michelin

GAULT & MILLAU

13/20 Toque Gault et Millau
Brussels Exclusive Labels
The Restaurant © 2015 - Waterloolaan 38, 1000 Brussel - Tel: +32 2 504 13 33 - Openingstijden - Parking in The Hotel